1Kapacita porcí

 Kulaté provedení svatebních dortů

odpovídá ve 4 patrech ze spodní základny o velikosti 45cm kapacitě 65 – 80 porcí.

Zvětšení kapacity je možné při navýšení počtu pater.

Doporučujeme však navýášení maximálně o jedno patro

z důvodu zachování symetrie dortu.

Zdobení

 Dorty na fotografické předloze

je možné vyrobit s potažením pravým marcipánem či bez marcipánu.

V případě varianty bez marcipánu jsou jednotlivá patra dortu hladce obmazána tenkou

vrstvou odlehčené náplně, v barvě dle přání zákazníka a zdobení dle konkrétního

návrhu svatebního dortu.

Potažení dortu pravým marcipánem je individuální dle chutí a přání snoubenců.

Svatební dorty je možné dekorovat jak marcipánovými, živými,

tak i umělými květy dle návrhu svatebního dortu,

dále pak stuhami, zdobnými doplňky, aj.

Náplně a chuťové kombinace

 Pro výběr náplní svatebního dortu pro vás připravíme

ochutnávku nejoblíbenějších chuťových kombinací našich zákazníků.

Doporučíme, které náplně je vhodné kombinovat s ovocem, do kterého

patra kterou náplň umístit i které kombinace náplní

patří k nejžádanějším mezi svatebními hosty.

Snoubenci nejvíce preferují:

Pravá belgická čokoláda – proložená malinami

Odlehčená čokoládová náplň – proložená banán či jahodami

Odlehčená jogurtová náplň – proložená lesním ovocem či jahodami

Jemná tvarohová náplň – proložená jahodami, borůvkami či malinami

Odlehčená vanilková náplň – proložená ovocem dle přání zákazníka

Dále pak náplně: nugátová, karamelová, pistáciová, tiramisu,

jahodová, banánová, whisky cream, aj.

 Kalkulace ceny

 Kalkulaci zakázky pro zvolenou variantu

po uvedení typu dortu, kapacity a náplně připravíme

pro konkrétní zakázku.