Kulaté provedení svatebních dortů
odpovídá ve 4 patrech ze spodní základny o velikosti 45cm kapacitě 65 – 80 porcí.
Zvětšení kapacity je možné při navýšení počtu pater.
Doporučujeme však navýášení maximálně o jedno patro
z důvodu zachování symetrie dortu.
Zdobení
Dorty na fotografické předloze
je možné vyrobit s potažením pravým marcipánem či bez marcipánu.
V případě varianty bez marcipánu jsou jednotlivá patra dortu hladce obmazána tenkou
vrstvou odlehčené náplně, v barvě dle přání zákazníka a zdobení dle konkrétního
návrhu svatebního dortu.
Potažení dortu pravým marcipánem je individuální dle chutí a přání snoubenců.
Svatební dorty je možné dekorovat jak marcipánovými, živými,
tak i umělými květy dle návrhu svatebního dortu,
dále pak stuhami, zdobnými doplňky, aj.
Náplně a chuťové kombinace
Pro výběr náplní svatebního dortu pro vás připravíme
ochutnávku nejoblíbenějších chuťových kombinací našich zákazníků.
Doporučíme, které náplně je vhodné kombinovat s ovocem, do kterého
patra kterou náplň umístit i které kombinace náplní
patří k nejžádanějším mezi svatebními hosty.
Snoubenci nejvíce preferují:
Pravá belgická čokoláda – proložená malinami
Odlehčená čokoládová náplň – proložená banán či jahodami
Odlehčená jogurtová náplň – proložená lesním ovocem či jahodami
Jemná tvarohová náplň – proložená jahodami, borůvkami či malinami
Odlehčená vanilková náplň – proložená ovocem dle přání zákazníka
Dále pak náplně: nugátová, karamelová, pistáciová, tiramisu,
jahodová, banánová, whisky cream, aj.
Kalkulace ceny
Kalkulaci zakázky pro zvolenou variantu
po uvedení typu dortu, kapacity a náplně připravíme
pro konkrétní zakázku.