Kapacita porcí u atypických svatebních dortů je variabilní.
Na fotografiích jsou vyobrazeny dorty pro 25 – 70 osob.
Každý z těchto typů je tedy možné velikostně upravit.
Zdobení
Rozdílnost zdobení dle zadaného typu.
Možné potažení pravým marcipánem i provedení dortu bez marcipánu.
Realizace na základě představy snoubenců či individuálního
Návrhu svatebního specialisty.
Náplně a chuťové kombinace
Pro výběr náplní svatebního dortu pro vás připravíme
ochutnávku nejoblíbenějších chuťových kombinací našich zákazníků.
Doporučíme, které náplně je vhodné kombinovat s ovocem, do kterého
patra kterou náplň umístit i které kombinace náplní
patří k nejžádanějším mezi svatebními hosty.
Rádi poradíme, které náplně volit pro dort potažený pravým marcipánem
a vyzdvihneme výhody svatebního dortu s povrchem
provedeným vanilkovou smetanou.
Snoubenci nejvíce preferují:
Pravá belgická čokoláda – proložená malinami
Odlehčená čokoládová náplň – proložená banán či jahodami
Odlehčená jogurtová náplň – proložená lesním ovocem či jahodami
Jemná tvarohová náplň – proložená jahodami, borůvkami či malinami
Odlehčená vanilková náplň – proložená ovocem dle přání zákazníka
Dále pak náplně: nugátová, karamelová, pistáciová, tiramisu,
jahodová, banánová, whisky cream, aj.
Kalkulace ceny
Kalkulaci zakázky pro zvolenou variantu
po uvedení typu dortu, kapacity a náplně připravíme
pro konkrétní zakázku.