1Kapacita porcí

 Kapacita porcí je na fotografické předloze odlišná u provedení kulatého dortu od čtvercového.

I přes totožný počet pater i průměru a velikosti spodní základny je u kulatého provedení

navýšena kapacita dortu rozdílnou výškou samotného patra dortu.

Kapacita kulatého provedenís vazebního dortu odpovídá 80 – 90 porcím.

Kapacita čtvercových dortů proto odpovídá 60 – 70 porcím.

Zdobení

 Dorty na fotografické předloze

Je možné realizovat jak v provedení bez marcipánu, tak s potažením marcipánem.

Potažení dortu pravým marcipánem je individuální dle chutí a přání snoubenců.

Svatební dorty je možné dekorovat jak marcipánovými, živými,

tak i umělými květy dle návrhu svatebního dortu.

Ať již dle předlohy či vlastního návrhu, je možné svatební dort

zdobit jedlými či umělými zdobnými prvky.

Náplně a chuťové kombinace

Pro výběr náplní svatebního dortu pro vás připravíme

ochutnávku nejoblíbenějších chuťových kombinací našich zákazníků.

Doporučíme, které náplně je vhodné kombinovat s ovocem, do kterého

patra kterou náplň umístit i které kombinace náplní

patří k nejžádanějším mezi svatebními hosty.

Rádi poradíme, které náplně volit pro dort potažený pravým marcipánem

a vyzdvihneme výhody svatebního dortu s povrchem

provedeným vanilkovou smetanou.

Snoubenci nejvíce preferují:

Pravá belgická čokoláda – proložená malinami

Odlehčená čokoládová náplň – proložená banán či jahodami

Odlehčená jogurtová náplň – proložená lesním ovocem či jahodami

Jemná tvarohová náplň – proložená jahodami, borůvkami či malinami

Odlehčená vanilková náplň – proložená ovocem dle přání zákazníka

Dále pak náplně: nugátová, karamelová, pistáciová, tiramisu,

jahodová, banánová, whisky cream, aj.

Kalkulace ceny

Kalkulaci zakázky pro zvolenou variantu

po uvedení typu dortu, kapacity a náplně připravíme

pro konkrétní zakázku.