Kapacita porcí je na fotografické předloze odlišná u provedení kulatého dortu od čtvercového.
I přes totožný počet pater i průměru a velikosti spodní základny je u kulatého provedení
navýšena kapacita dortu rozdílnou výškou samotného patra dortu.
Kapacita kulatého provedenís vazebního dortu odpovídá 80 – 90 porcím.
Kapacita čtvercových dortů proto odpovídá 60 – 70 porcím.
Zdobení
Dorty na fotografické předloze
Je možné realizovat jak v provedení bez marcipánu, tak s potažením marcipánem.
Potažení dortu pravým marcipánem je individuální dle chutí a přání snoubenců.
Svatební dorty je možné dekorovat jak marcipánovými, živými,
tak i umělými květy dle návrhu svatebního dortu.
Ať již dle předlohy či vlastního návrhu, je možné svatební dort
zdobit jedlými či umělými zdobnými prvky.
Náplně a chuťové kombinace
Pro výběr náplní svatebního dortu pro vás připravíme
ochutnávku nejoblíbenějších chuťových kombinací našich zákazníků.
Doporučíme, které náplně je vhodné kombinovat s ovocem, do kterého
patra kterou náplň umístit i které kombinace náplní
patří k nejžádanějším mezi svatebními hosty.
Rádi poradíme, které náplně volit pro dort potažený pravým marcipánem
a vyzdvihneme výhody svatebního dortu s povrchem
provedeným vanilkovou smetanou.
Snoubenci nejvíce preferují:
Pravá belgická čokoláda – proložená malinami
Odlehčená čokoládová náplň – proložená banán či jahodami
Odlehčená jogurtová náplň – proložená lesním ovocem či jahodami
Jemná tvarohová náplň – proložená jahodami, borůvkami či malinami
Odlehčená vanilková náplň – proložená ovocem dle přání zákazníka
Dále pak náplně: nugátová, karamelová, pistáciová, tiramisu,
jahodová, banánová, whisky cream, aj.
Kalkulace ceny
Kalkulaci zakázky pro zvolenou variantu
po uvedení typu dortu, kapacity a náplně připravíme
pro konkrétní zakázku.